De merken van

Onze merken

Logo superior uitgesneden

Opgericht in 1996 groeide het Nederlands-Tsjechische Superior snel uit tot een volwassen fietsmerk met een breed scala aan sportieve fietsen en e-bikes. Tegenwoordig is Superior één van de belangrijkste fietsproducenten van de centrale Europese markt met een productie van ruim 200.000 fietsen op jaarbasis.

Ga naar website Superior
Superior
Bikkel 2x

Bikkel Bikes is een oer-Nederlandse fietsfabrikant, die in 1995 is ontstaan vanuit een grote passie voor het fietsen. De lokale werkwijze zorgt voor een maximale controle op kwaliteit. Ontwikkeld en geassembleerd in Nederweert levert Bikkel Bikes kwaliteitsfietsen en e-bikes tegen een redelijke prijs, uitgerust met actuele technische componenten.

Ga naar de website van Bikkel Bikes
Foto Bikkel
RM logo

Rock Machine bestaat sinds 1994 en van het begin af aan draait het daar om pure beleving. Met de fietsen van Rock Machine, waaronder uitzonderlijke hardtails, worden de grenzen opgezocht in extreme sportbeleving. Daarnaast kent het merk nog een aantal sportieve elektrische fietsen die uitgerust zijn met het Sport Drive systeem; een uniek staaltje technologie dat het product is van de samenwerking tussen een Nederlandse designer en Tsjechische fietsspecialisten.

Ga naar website Rock Machine
Gallery
Xtreme 2x

BMX is een fietssport die de laatste jaren sterk in populariteit groeit. Louis Verwimp’s website Xtreme Cycling is daarom volledig gewijd aan de BMX-fietsen van het stoere en eigentijdse Amerikaanse merk Haro Bikes, dat in de jaren ’70 opgericht is door freestyle BMX-er Bob Haro. Zijn passie en liefde voor de sport vind je structureel terug in de collectie

Ga naar website Xtreme Cycling
Foto Extreme Cycling
Italian cycling 2x

Louis Verwimp BV verzorgt de exclusieve verkoop en distributie van een interessante mix van hoogwaardige Italiaanse merken van componenten en fietsaccessoires voor wielersporters in de breedste zin van het woord: MTB-ers, wielrenners of crosscountry rijders. Verwimp richt zich via het dealernetwerk op sporters van elk niveau, van amateur tot topsporter.

Ga naar website Italian Cycling
Foto Italian Cycling

En nog veel meer

Eenvoudig bestellen

Bestellen kan ook online, via de nieuw ontwikkelde portal.

  • Razendsnel zoeken en filteren in ons enorme productassortiment
  • Snel orders plaatsen via een gebruikersvriendelijk bestelproces
  • Altijd actuele prijzen en voorraadinformatie
  • Bekijk zelf de status van bestellingen, leveringen en track & trace
  • Inloggen via de website – géén software installatie nodig
  • Te gebruiken via computer (Apple en Windows), tablet en smartphone
  • De portal zal doorlopend verbeterd en uitgebreid worden.

De bestel portal is beschikbaar voor erkende tweewielerspeciaalzaken welke zijn geregistreerd bij Louis Verwimp B.V.

Aanmelden als dealer